DEMO

Onze veelzijdigheid... 

Het ontwikkelen van websites en het digitaliseren of bewerken van audio is hartstikke leuk werk, net als het ontwerpen van briefpapier of een huisstijl, maar we houden van variatie en doen tussendoor graag iets anders. ,,We zijn altijd in voor een uitdaging!" 

Recentelijk ontwikkelden we in onze studio, in opdracht van het NIGZ (het Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie), een SMS applicatie om het aantal no-shows in ziekenhuizen terug te dringen. Op een vooraf ingesteld tijdstip verstuurt deze applicatie automatisch een SMS bericht en/of een e-mailtje om de geadresseerde te herinneren aan een afspraak. 

Met enkele kleine aanpassingen is deze software ook voor andere praktijken, bedrijven of verenigingen in te zetten. 

Kleinere bedrijven, zzp'ers en particulieren weten onze studio ook al jaren te vinden. Voor data recovery van harddisk of USB stick bijvoorbeeld of voor andere PC gerelateerde problemen. Bel gerust voor een eerlijk advies.

Heeft u behoefte aan een uniek stukje muziek voor een presentatie of commercial? U kunt vrijblijvend uw wensen kenbaar maken. Een voorbeeld van een eigen compositie is het nummer Altitude van Nick Cook. Start de audiospeler hieronder om een stukje van deze tune te beluisteren.